PrijavaPrisotni 1 gost .
Verjamete v napredek brez garanja in trpljenja?
 
Institute of Noetic Science
IONS - Institute of
noetic Sciences
Pomagamo vam živeti lažje in napredovati hitreje
z manj stresa in BREZ garanja!
 Ključ
Nudimo vam KLJUČ za doseganje notranjega miru,
zadovoljstva, sreče, izpolnjenosti in
sproščenosti!

Podrobnosti >>
Prijave in rezervacije
sprejemamo vsak dan.

Prijavite se še danes!
Cenik storitev >>
Prijave in rezervacije >>
Sri Babaji
Seanse TCT® PDF natisni

Moderna kognitivna psihologija nam ponuja zanimivo razlago dojemanja oz. doživljanja nas samih, drugih in sveta v katerem živimo.

Inteligentna bitja ne zaznavamo življenja direktno temveč le na podlagi mentalnih predstav. Vedno torej obstaja dvojnost v procesu zaznavanja: objekt in subjektivna zaznava le-tega. Vse, prav vse, kar smo, kar vemo in kar doživljamo torej temelji na teh notranjih mentalnih predstavah, t.i. prepričanjih oz. mentalnih vzorcih.

Vzroki za katere koli težave na katerem koli področju človeškega bivanja se tako lahko nahajajo v nas samih in sicer v obliki mentalnih (umskih, miselnih) vzorcev. Ti vzorci so lahko tako globoko v podzavesti, podkrepljeni s čustvenimi stanji, da jih je zelo težko locirati, še težje pa odstraniti.

V seansah TCT® se torej posvečamo iskanju in ozaveščanju vzrokov za težave na dosleden, natančen in prizemljen način. Globalni cilj TCT® metode je poglabljanje avtentičnosti v življenju osebe, ne le trenutna ozdravitev bolezni ali lajšanje bolečine.

Ste morda že delali na vzorcih s pomočjo ThetaHealing™ pristopa ali katere koli druge tehnike? In še vedno niste prav zares srečni, izpolnjeni oz. se vam določene negativne situacije v različnih oblikah venomer ponavljajo?
No, če je temu tako, potem je to znak, da delo na vaših prepričanjih in vzorcih ni bilo opravljeno prav zares natančno, globoko in dovolj realno in prizemljeno. TCT® vam nudi prav vse to.

Prijave in Rezervacije >>

Pogosta vprašanja o TCT® >>
 
Pogoji uporabe spletne strani | Varovanje zasebnosti
Copyright © 2009 - 2025 by Edmond C. & iC Team s.p. Kopiranje besedil na Portalu NI dovoljeno.
Unauthorized reproduction of any material is strictly prohibited and is subject to legal action