PrijavaPrisotni 30 gostov .
Verjamete v napredek brez garanja in trpljenja?
 
Institute of Noetic Science
IONS - Institute of
noetic Sciences
Pomagamo vam živeti lažje in napredovati hitreje
z manj stresa in BREZ garanja!
 Ključ
Nudimo vam KLJUČ za doseganje notranjega miru,
zadovoljstva, sreče, izpolnjenosti in
sproščenosti!

Podrobnosti >>
Prijave in rezervacije
sprejemamo vsak dan.

Prijavite se še danes!
Cenik storitev >>
Prijave in rezervacije >>
Sri Babaji
Integral PSY® II. modul PDF natisni

Drugi modul Integral PSY® sistema zajema štiri seminarje katerih namen je povsem realna uporaba transpersonalnih stanj zavesti na varen način v smeri doslednega ter prizemljenega napredka v vašem vsakdanjem življenju. Cilj: aktualizacija vaših občutkov in realen, globok stik z vašimi avtentičnimi hrepenenji in cilji.

Drugi modul vam nudi varen okvir v katerem se lahko naučite komunikacije oz. izražanja in poslušanja, napredka v vaših obstoječih ali bodočih odnosih, napredne tehnike iskanja prepričanj ter čiščenja čustvenih stanj iz fizičnega ter čustvenega telesa. Približno 95% vseh praktičnih vaj se izvaja v parih.

Pogoj za udeležitev teh seminarjev je naziv Integral PSY® Praktik.

 

- Integral PSY® II:

 • Integral PSY® - Komunikacija in Izražanje
  Seminar je prvi v drugem modulu našega novega sistema. Namenjen je vsem, ki želite spoznati zakonitosti komunikacije v odnosih, moč izražanja in pomembnost vzpostavljanja razumevanja.
  Na seminarju se tako učimo prepoznati, občutiti in tudi izraziti svoje notranje čustvene potrebe, bojazni, želje in radosti. S pomočjo transpersonalnega Jaza v srcu se naučimo bolj direktnega zaznavanja dogajanja v sebi in zunaj sebe.
  Opredelimo tudi t.i. komunikacijski ciklus, ga podrobno spoznamo in vsako posamezno fazo dodobra natreniramo.
  Seminar je primeren za vse, ki želite dvigniti sposobnost svoje komunikacije in izražanja na višji nivo in se tako približati večji pristnosti v svojem življenju
  Prijave in Rezervacije >> • Integral PSY® - Evolucija Odnosov
  Družina je primarno okolje, v katerem ljudje ozavestimo svoje telo, čustva in tudi misli. Na žalost se velikokrat pokaže, da je bila ravno naša primarna družina vseprej kot funkcionalna. Na seminarju 'Evolucija odnosov' spoznamo tri splošne tipe družin in tudi njihove negativne vplive.
  Na seminarju spoznamo tudi potencial lepote, ki obstaja v vsakemu odnosu in načine, kako to lepoto v odnosih tudi uživati.
  Soočimo se tudi s svojimi notranjimi omejitvami, prepričanji in čustvenimi blokadami na poti do res kvalitetnih odnosov.
  Seminar je namenjen vsem vem, ki želite napredovati v svojih odnosih tako, da najprej napredujete sami. Seminar je še posebej primeren za pare, zakonce, prijatelje in ljubimce.
  Prijave in Rezervacije >> • Integral PSY® - Napredno delo na prepričanjih
  Ta napredni seminar je tisto, kar v bistvu prav zares potrebujete. Na seminarju bomo spoznali osnovne zakonitosti človeške psihe, izpostavili bomo vrsto obrambnih mehanizmov, dotaknili se bomo tudi celovitosti človeškega obstoja in vplive na naše dojemanje s strani prednikov, okolja.
  Podrobno bomo spoznali napredno delo na mentalnih prepričanjih in izpostavili tudi nevarnosti pri takem delu.
  Seminar je namenjen vsem, ki želite nadgraditi svoje znanje ozaveščanja, soočanja in poglabljanja realnosti v svojih življenjih s pomočjo direktnega dela na mentalnih prepričanjih.
  Prijave in Rezervacije >>
 • Integral PSY® - Napredno delo na emocijah
  Zadnji seminar v drugem modulu našega novega sistema prinaša res napredne oblike dela na čustvih. Na seminarju bomo do potankosti spoznali strukturo človekove celovitosti, jo opredelili teoretično in tudi praktično. Astralno telo, torej čustveno telo, je lahko vir hudih tegob ali pa spročšene radosti, vsak trenutek.
  Seminar je namenjen vsem vam, ki ste se voljni soočiti z travmami, negativnimi čustvenimi usedlinami ter osvojiti osnovne elemente res zdravega čustvenega življenja.
  Prijave in Rezervacije >>

 

 

 
Pogoji uporabe spletne strani | Varovanje zasebnosti
Copyright © 2009 - 2025 by Edmond C. & iC Team s.p. Kopiranje besedil na Portalu NI dovoljeno.
Unauthorized reproduction of any material is strictly prohibited and is subject to legal action